Powered bywindow["bp"]=window["bp"]||function(){(window["bp"].q=window["bp"].q||[]).push(arguments);};window["bp"].l=1*new Date();scriptElement=document.createElement("script");firstScript=document.getElementsByTagName("script")[0];scriptElement.async=true;scriptElement.src='https://pixel.barion.com/bp.js';firstScript.parentNode.insertBefore(scriptElement,firstScript);window['barion_pixel_id']='BP-pkzX9kqq6l-D5';bp('init','addBarionPixelId','BP-pkzX9kqq6l-D5');
Kategóriák
Angostura Cocoa Bitter (0,1L / 48%)

Angostura Cocoa Bitter (0,1L / 48%)

Cikkszám: BIT-11727

Leírás és Paraméterek

Az Angostura keserű története egészen 1824-ig nyúlik vissza. Az alapító, Dr. Johann Siegert ekkor készítette el az első keserűt, amit gyógyászati célokra, gyomorfájdalmak enyhítésére tervezett. Az 1870-es években az alapító fiai kezdték el őket ételekben és italokban hozzávalóként használni, a többi pedig már történelem.

Ehhez a kiadáshoz 100%-ban csúcskategóriás kakaóport használnak, hogy a legjobb ízélményt nyújtsák a fogyasztóknak. A kakaó és a fűszerek mellett egy enyhe citrusosságot lehet felfedezni a keserűben. Édes és sós ételeinkbe egyaránt egy kis plusz tudunk csempészni az itallal. Tökéletesen párosítható italokhoz is, például édes vermouth, whisky, rum, konyak, tequila, de egy Espresso Martiniben is új élményt tud nyújtani.

Gyártó ANCOSTURA CO.
Palackozó ANGOSTURA CO.
Brand Angostura
Italkategória Bitter
Ürtartalom 0,1 l
Alkoholtartalom 48 %