Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Auchroisk 2007 14 éves Vintage Cask Bordeaux Finish Mossburn (Cask No30) (0,7L / 46%)

Auchroisk 2007 14 éves Vintage Cask Bordeaux Finish Mossburn (Cask No30) (0,7L / 46%)

Cikkszám: WSM-10104

Leírás és Paraméterek

A lepárlót a J&B malátawhisky utánpótlására hozták létre. Az Auchroisk hatalmas tárolóházaiban 250 ezer hordó pihen, sok más lepárlóból tartályokban hozzák ide érlelésre a párlatokat. Különösen igaz ez a Knockandora, a Glen Spey-re és a Strathmillre, amelyek az Auchroiskkal karöltve a J&B meghatározó összetevői.

Az itt készülő whiskyt egy bizonyos ideig Singleton (of Auchroisk) néven hozták forgalomba, majd a cég visszatért a nehezen kiejthető, de hagyományosan csengő Auchroisk (ejtsd: oth-Rusk) névre.

A Mossburn Distillers & Blenders független palackozó cégnek az a célja, hogy olyan whiskyket készítsen, amelyek vonzóak azok számára, akik olyan elkötelezetten szeretik a skót whiskyt, mint ők maguk. Arra törekszenek, hogy a nyilvánvalón túllássanak, mindig a kevésbé járt utat válasszák: nincsenek térképek, csak utazás és célállomás van.

A Mossburn Vintage Casks termékcsalád Single Malt Scotch Whiskyk gyűjteménye, mindegyik kiadása szigorúan korlátozott mennyiségben, évjáratos kiadásban jelenik meg - az egyensúly, a mélység és az összetettség klasszikus jegyeit mutatva fel. Az első széria 2007-ben lepárolt whiskyket tartalmaz, szerte Skóciából.

 

Gyártó AUCHROISK
Palackozó MOSSBURN DISTILLERS LIMITED
Érlelési idő 14
Brand Auchroisk
Italkategória Skót Single Malt Whisky
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 46 %