Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Benromach Peat Smoke 2010 (0,7L / 46%)

Benromach Peat Smoke 2010 (0,7L / 46%)

Cikkszám: WSM-9165

Leírás és Paraméterek

A Gordon & MacPhail független palackozó által felvásárolt és újjávarázsolt Benromach 2020 őszétől megújult külsővel és változatlan beltartalommal érhetjük el alapsoruk termékeit.

A lepárló alapgondolata, hogy a jó whisky készítéséhez négy dologra van csupán szükség: a "legfinomabbra" termesztett és saját specifikációik szerint malátázott árpára, a Romach-hegynél található Chapelton-forrás vizére, élesztőre és a lepárló szakembereire, akik az első háromból megalkotják a párlatot.

2020-as új márkaportfóliójuk részeként kiegészítik eddigi állandó kínálatukat. A régi termékek megjelenése is megújul, de ezek beltartalma változatlan marad. Contrasts név alatt érkezik a Peat Smoke és az Organic

Ebbe az újragondolt sorban megtartotta helyét a Peat Smoke kiadás, amelynek a 2009-ben lepárolt verziója mellett már a 2010-es is elérhetővé vált. Alapanyagául erősen tőzegelt árpát használnak, amelynek tőzegeltségi fokát évről évre változtatják Első töltésű bourbonhordókban érlelik. Illatos vaníliajegyeket kínál, amelyek citromsourbethez és sárgabarackhoz hasonlóak, füstös máglya zsarátnokjával zárva.

 

Gyártó BENROMACH
Palackozó GORDON & MACPHAIL
Brand Benromach
Italkategória Skót Single Malt Whisky
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 46 %