Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Bowsaw 100% Straight American Bourbon (0,7L / 40%)

Bowsaw 100% Straight American Bourbon (0,7L / 40%)

Cikkszám: WBO-9806

Leírás és Paraméterek

Ez a bourbon 75% kukoricából, 21% rozsból és 4% árpamalátából készül és új, kiégetett amerikai tölgyfahordókban érlelik tökéletesre. Az erőteljes vaníliás jegyek gazdag karamell jegyekkel ötvözve vérbeli bourbon-élménnyel gazdagítják kóstolóját.

A Bowsaw whisky termékcsaládot a bourbonkészítés szívében, Kentucky államban, azon belül Owensboroban és Louisville városában található két lepárlóüzemben desztillálják és érlelik. A lepárlók több mint 350 éves whiskykészítési tudással és szakértelemmel büszkélkedhetnek, amit a Bowsaw párlatok minősége hűen tükröz.

A Bowsaw név a kádármesterséget jelenti, azt a kézműves készséget, amely hosszú éveken át tartó tanulásból és a fa esztergálásának, vágásának, hordóvá formálásának generációkon átívelő tudását fedi le. A márka ezen szimbóluma a kézműves szakmai tudás tiszteletére, nagyrabecsülésére utal, amely tudást a whiskykészítés minden lépésében megkövetelnek önmaguktól.

Minden üveg Bowsaw önmagában álló alkotás, hisz a dombornyomott üvegbetűket kézzel készítik, így minden egyes palack egyedi.

Gyártó BOWSAW DISTILLERY
Palackozó BOWSAW DISTILLERY
Brand Bowsaw
Italkategória Amerikai Whiskey
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 40 %