Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Bowsaw Straight Corn American Whiskey (0,7L / 43%)

Bowsaw Straight Corn American Whiskey (0,7L / 43%)

Cikkszám: WBO-9807

Leírás és Paraméterek

Ez a bourbon 91% kukoricából, 4% rozsból és 5% árpamalátából készül és új kiégetett amerikai tölgyfahordókban érlelik tökéletesre. Nem meglepő hát, hogy aromavilágát az édes kukoricajegyek uralják, finoman kiegészülve a rozs borsos fűszerességével.

A Bowsaw whisky termékcsaládot a bourbonkészítés szívében, Kentucky államban, azon belül Owensboroban és Louisville városában található két lepárlóüzemben desztillálják és érlelik. A lepárlók több mint 350 éves whiskykészítési tudással és szakértelemmel büszkélkedhetnek, amit a Bowsaw párlatok minősége hűen tükröz.

A Bowsaw név a kádármesterséget jelenti, azt a kézműves készséget, amely hosszú éveken át tartó tanulásból és a fa esztergálásának, vágásának, hordóvá formálásának generációkon átívelő tudását fedi le. A márka ezen szimbóluma a kézműves szakmai tudás tiszteletére, nagyrabecsülésére utal, amely tudást a whisky-készítés minden lépésében megkövetelnek önmaguktól.

Minden üveg Bowsaw önmagában álló alkotás, hisz a dombornyomott üvegbetűket kézzel készítik, így minden egyes palack egyedi.

Gyártó BOWSAW DISTILLERY
Palackozó BOWSAW DISTILLERY
Brand Bowsaw
Italkategória Amerikai Whiskey
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 43 %