Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Brenne 10 éves Single Malt (0,7L / 48%)

Brenne 10 éves Single Malt (0,7L / 48%)

Cikkszám: WOM-10968

Leírás és Paraméterek

A Brenne egy Franciaországban, Cognac régió szívében készülő single malt whisky, amely a skót single malt újragondolása, kihasználva a francia terroir egyedi és elegáns karakterjegyeit. A hagyományos elvárások és a modern megvilágosodás között egyensúlyoz. A márka megalkotója egy amerikai hölgy, Allison Parc kiinduló gondolata ez volt: Úgy gondolom, hogy figyelemmel kell lennünk a múltra, de nem arra kell törekedünk, hogy újrateremtsünk egy már elvégzett munkát, hanem hogy kreativitásunkkal hitelesen innováljunk a holnapra.” Ez így nem lesz jó, mi volt az eredeti szöveg?

100%-ban helyi bio alapanyagokból, azaz őshonos, a farmon termelt árpából, és a közelben található Charente folyó tiszta vízéből készítik. A magtól a párlatig, minden lépés házon belül zajlik.

A Brenne márka a Samson & Surrey nevű amerikai vállalathoz tartozik, amely ezzel együtt hat prémium italmárkát birtokol: Brenne (francia whisky), Widow Jane (amerikai whiskey-k), Few (ginek és whiskey-k), Bluecoat (amerikai gin), Mezcal Vago (kézműves mezcal sorozat) és Tequila Ocho (kézműves tequila sorozat). Mindegyiket olyan emberek hozták létre, akik ténylegesen jelen vannak az ital alkotásakor, és akiknek törekvésük, hogy a világnak új perspektívákat mutassanak az ízek világában. Hozzájuk kívülről kapcsolódik a Samson & Surrey, amely képes összekapcsolni a független kézműves ethoszát a nagyobb vállalatok erőforrásaival

Gyártó BRENNE
Palackozó BRENNE
Brand Brenne
Italkategória Egyéb whisky
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 48 %