Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Brunswick Aces Diamonds Sapiir (0,7L / 0,0%)

Brunswick Aces Diamonds Sapiir (0,7L / 0,0%)

Cikkszám: MOP-12330

Leírás és Paraméterek

Alkoholmentes párlat? Teljesen érthető, ha a két szó elsőre összeférhetetlennek tűnik az ember fejében. Pedig ez az italkategória nemcsak létezik, de rohamosan növekvő népszerűségnek örvend, hála a tudatos alkoholfogyasztás (vagy épp nem fogyasztás) itthon hiánypótló térhódításának, a márkák közti folyamatos innovációnak, és azok kézenfekvőségének - hiszen elég könnyen keveredhet az ember olyan helyzetbe, ahol egészségügyi, vagy egyéb felelősségvállalási okokból nem tud vagy nem kíván alkoholt fogyasztani.

Az alkoholmentes párlatok speciális extra lepárlási technikákkal vonják ki a párlatok alkoholtartalmát. Hála nekik, az ilyen helyzetekben sem kell megválni egy gin & tonik, vagy hasonló kedvenc italok élményétől.

Brunswick egy multikulturális belvárosi negyed Melbourne-ben, ahol a legjobb éttermek és bárok váltják egymást. Aki szereti a kulináris élvezeteket, annak kihagyhatatlan hely.

Itt alakult a Brunswick Aces cég három jóbarát társulásával. Egy ilyen inspiráló környezettel körülvéve, hétvégenként összejöttek, és új recepteket próbáltak ki ételekkel és italokkal egyaránt. Ezek a rendezvények idővel hagyománnyá váltak, és előbb utóbb rájöttek arra, hogy akinek még autóba kellett ülnie az összejövetelek után, az kimaradt a finomabbnál finomabb koktélok élvezetéből.

Ezen elgondolkozva arra az elhatározásra jutottak, hogy ginjüket elkészítik két formában is, vagyis az alkoholos változaton túl alkoholmentes formában is, így senki ne marad ki az ital maximális élvezetekből.

Az üveg kupakja ráadásul úgy lett tervezve, hogy mindenki pontosan ki tudja mérni, mennyit szeretne inni, valamint koktélok elkészítéséhez is tökéletes segítség a 15-30-45-60 ml-es jelölés.

A Diamonds Sapiir a legújabb alkoholmentes kiadásuk, ahol a citrusos ízvilág van a középpontban. Ha egy frissítő és könnyű italt keresel, megtaláltad.

Fő összetevői: citrom, lime, menta, mandarin, zsálya és angyalgyökér

Gyártó N.A.
Palackozó N.A.
Brand Brunswick Aces
Italkategória Alkoholmentes italok
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 0 %