Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Cameronbridge 30 éves Old Particular (DL15892) (0,7L / 51,5%)

Cameronbridge 30 éves Old Particular (DL15892) (0,7L / 51,5%)

Cikkszám: WSG-10482

Leírás és Paraméterek

A skót független palackozónak nem először esik a választása a Cameronbridge lepárlóra, amikor koros whiskyk palackozásáról van szó. Nem is csoda, hisz a Cameronbridge Skócia legöregebb (1824) és legnagyobb gabonawhisky-lepárlója, amelynek párlata mindig is a legnagyobb presztízsű blendeket gazdagította, single grain kiadása azonban ritka. Különlegesen robusztus gabonawhisky készül ebben a kelet-skóciai üzemben, amelynek karaktere hosszú érést követően megközelíti a single maltok gazdagságát.

Ez a kiadás a skót Douglas Laing független palackozó saját kiadása, amely italok magas minőségét már nem kell bemutatni hazánkban sem, hisz számos rajongóra tett szert az elmúlt években. Az Old Particular név alatt legjobb hordói kerülnek kiadásra. A sorozatban mindegyik palackozás nem hűtve szűrt, színezék nélküli, valamint single cask (egy hordó tartalmát palackozzák le) whiskyt tartalmaz.

Igaz ez 2022-es kiadásaikra is, amelybe egy 30 éves Cameronbridge is belekerült, a DL15892-es hordó tartalma. Szigorúan limitált palackozás.

Gyártó CAMERONBRIDGE
Palackozó DOUGLAS LAING
Érlelési idő 30
Brand Douglas Laing Old Particular
Italkategória Skót Single Grain Whisky
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 51,5 %