Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Compass Box Rogues Banquet (0,7L / 46%)

Compass Box Rogues Banquet (0,7L / 46%)

Cikkszám: WBL-5938

Leírás és Paraméterek

A Miltonduff, a Clynelish és a Glen Elgin lepárlók malátawhiskyjeit, és a North British lepárló gabonawhiskyjét házasították ebben a kiadásban. A Rogues' Banquet sokszínű textúrákat és ízeket kínál, a trópusi gyümölcsöktől kezdve a gyömbérig és a karamellig.

A Compass Box olyan italokat alkot skót maláta- és gabonawhiskyk felhasználásával, amelyek a skót whisky teljes íztartományát lefedik. A hagyományos keverteknél jóval magasabb minőségű blended malt, blended, blended grain whiskyjeikhez gondosan választják ki a megfelelő lepárló megfelelő italát. Emellett kitüntetett figyelemmel vannak a hordóra, arra, hogy az érlelés a lehető legmagasabb minőségű legyen. A sokévnyi kísérletezgetés és a felhalmozott tapasztalat által italaikat ma már nagy elismerés övezi mind a szakértők, mind a nagyközönség körében.

A Rouges' Banquet fennállásuk 20. évfordulójának tiszteletére készült, azoknak az ínyenceknek és hedonistáknak, akik az elmúlt 20 évben a Compass Box-szal tartottak. A címke fantasztikusan ábrázolja azt a fajta összejövetelt, amelyre italaikat szeretnék teremteni. Megalkotásakor még nem tudhatták, hogy az ital kiadásakor erre bizony sajnos a világon szinte sehol sem lesz lehetőség. De azt remélik, a jövőben, amikor mind túljutunk a jelenlegi vészterhes időszakon, utólag sokan emelik majd együtt poharukat ezzel az itallal egy a címkéhez hasonló banketten, a Compass Box 20 éves fennállása előtt tisztelegve.

Gyártó N.A.
Palackozó COMPASS BOX
Brand Compass Box
Italkategória Skót Blended Whisky
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 46 %