Powered bywindow["bp"]=window["bp"]||function(){(window["bp"].q=window["bp"].q||[]).push(arguments);};window["bp"].l=1*new Date();scriptElement=document.createElement("script");firstScript=document.getElementsByTagName("script")[0];scriptElement.async=true;scriptElement.src='https://pixel.barion.com/bp.js';firstScript.parentNode.insertBefore(scriptElement,firstScript);window['barion_pixel_id']='BP-pkzX9kqq6l-D5';bp('init','addBarionPixelId','BP-pkzX9kqq6l-D5');
Kategóriák
Deutz Brut Rosé díszdobozban (0,75L)

Deutz Brut Rosé díszdobozban (0,75L)

Cikkszám: CHA-12620

Leírás és Paraméterek

A hozzáadott 8% vörösbort Aÿ and Mareuil-sur-Aÿ remek adottságú dűlőiről készíti el a pincemester.

Illatában cseresznye, szeder, gránátalma és ribizli. Kóstoláskor a gyümölcsös karaktert eper és málna emeli ki. Kellemesen élénk savak és habzás, kiváló egyensúly jellemzi. Friss, ugyanakkor a közel három év érlelésnek köszönhetően finoman érett karakter.

William Deutz 1838-ban alapította a házat Ay-ban, amely az egyik legnagyobb presztízsű grand cru termőhely. 1882-ben a máig aktív Union des Maisons de Champagne társalapítója volt. A Deutz azóta is a legjobb nevű házak egyike. Precíz, finomra hangolt champagne-aival szakmai tudásuk legjavát adják.

46 hektárnyi saját művelésű területük mellett mintegy 250 hektárról szüretelnek, ami biztosítja számukra a legjobb minőségű, válogatott szőlőket. Tekintélyes készletük van alapborokból és réserve tételekből, a házasításnál a pincemester, Michel Davesne mellett Fabrice Rosset elnök-vezérigazgató is szerepet vállal. Mészkőbe vájt pincejárataikban az érlelés minimum három évig, a presztízs cuvée-k esetében 7-10 évig tart, ennek köszönhető a Deutz pezsgők kivételesen selymes habzása. Stílusuk kifinomult, pezsgőiket az elegancia és komplexitás harmóniája jellemzi. Megkülönböztető jegyük az elegáns, egyedi palackforma.

Gyártó DEUTZ
Palackozó DEUTZ
Brand Deutz
Italkategória Champagne
Ürtartalom 0,75 l
Alkoholtartalom 12 %