Powered bywindow["bp"]=window["bp"]||function(){(window["bp"].q=window["bp"].q||[]).push(arguments);};window["bp"].l=1*new Date();scriptElement=document.createElement("script");firstScript=document.getElementsByTagName("script")[0];scriptElement.async=true;scriptElement.src='https://pixel.barion.com/bp.js';firstScript.parentNode.insertBefore(scriptElement,firstScript);window['barion_pixel_id']='BP-pkzX9kqq6l-D5';bp('init','addBarionPixelId','BP-pkzX9kqq6l-D5');
Kategóriák
Glen Garioch 11 éves Tokaj Wine Finish Benchmark Murray McDavid whisky (0,7L / 46%)

Glen Garioch 11 éves Tokaj Wine Finish Benchmark Murray McDavid whisky (0,7L / 46%)

Cikkszám: WSM-11327

Leírás és Paraméterek

A Glen Garioch lepárló termékét 2022-ben palackozta a Murray McDavid. A legtöbb időt egy bourbonhordóban (hogsead) töltötte majd 18 hónapra Tokaji boroshordóba tették át befejezni az érlelést. 1559 palackkal dobták piacra ezt a kiadást.

Glen Garioch ritka vendég nálunk, pedig 1797 óta működik a lepárló. Édes, fás párlatuk nagy népszerűségnek örvend, tőlünk nyugatra és Japánban. Beam Suntory a tulajdonosa és 2022-ben újraépítették a saját malátázójukat, amivel 25%-át tudják kielégíteni saját igényeiknek, illetve egy másik lépésük az volt, hogy direkt gázfűtésre álltak át a wash stillnél, amivel egy sokkal testesebb párlatot érnek el.

Gyártó GLEN GARIOCH
Palackozó MURRAY MCDAVID
Érlelési idő 11
Brand Glen Garioch
Italkategória Skót Single Malt Whisky
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 46 %