Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Hinch Imperial Stout Cask Finish New Batch 2023 (0,7L / 46,4%)

Hinch Imperial Stout Cask Finish New Batch 2023 (0,7L / 46,4%)

Cikkszám: WIR-11360

Leírás és Paraméterek

Írország legújabb gyöngyszeme, a Hinch lepárló 2021 márciusában adta ki első utórleléssel is ellátott whiskey-ét, és most megárkezett a második kiadás is. A használt söröshordóból nyert ízjegyek igazán izgalmassá teszik ezt a fiatal italt.

A Whitewater Breweryvel történő együttműködés keretében valósult meg a Hinch Imperial Stout Finish kiadása. Az utóérlelés minimum 11 hónapig történt ezekben a hordókban.

A Hinch lepárló Belfasttól délre, a gyönyörű Killaney Estate területén található Down megyében, Észak-Írországban. A szeszfőzde a közeli Ballynahinch városról kapta a nevét, amelynek ír neve magyarul annyit tesz: "a sziget városa". A lepárló és a gyártási folyamatok tervezésekor számos egyedi elemet beépítettek, amelyek egy része a kézműves bizonyítványaikat validálják, másik részük pedig újításnak számítanak az ír whiskey-iparban. Nagy figyelmet szentelnek neki, hogy egyedi stílusukat kialakítsák, és el tudjanak térni kézműves ír vetélytársaiktól, pl. a már befutott Teeling lepárlótól.

Gyártó HINCH
Palackozó HINCH
Brand Hinch
Italkategória Ír whiskey
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 46,4 %