Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Ichiro's Malt Double Distilleries 2021 Chichibu&Komagatake (0,7L / 53,5%)

Ichiro's Malt Double Distilleries 2021 Chichibu&Komagatake (0,7L / 53,5%)

Cikkszám: WJM-9708

Leírás és Paraméterek

Ebbe a kiadásba nemcsak a Chichibu lepárló maltjai kerültek bele (a whisky neve a Chichibu lepárló alapítójának nevét viseli), hanem kiegészítették azt a Mars Shinshu lepárlójából vásárolt Komagatake whiskykkel is. A közös projekt azzal az ötlettel indult, hogy a japán keverőmesterek miért is ne kereskedhetnének hordókkal hazájukon belül, ami Skóciában, a whisky szülőföldjén bevett gyakorlat.

A Chichibu és a Mars 2015-ben indította el közös palackozási projektjét, ekkor került sor a legelső cserére (a legnagyobb titokban), és a kicserélt hordókat mindkét lepárló a saját raktáraiban érlelte tovább. Ebből az együttműködésből született tehát két 100%-ban japán kevert malátawhisky: az „Ichiro's Malt Double Distilleries 2021 Chichibu & Komagatake” (A Chichibu tárházaiból, Ichiro Akuto keverőmestertől) és a „Mars Whiskey Malt Duo Komagatake & Chichibu 2021” (A Shinshu tárházaiból).

A „Double Distilleries” sorozatnak ez a második darabja, bár az első még cégen belül készült (a korábbi, azonos helyen működő Hanyu készleteiből kiegészítve az új párlatokat). Úgy sejtjük, lesz még itt folytatás.

Gyártó CHICHIBU
Palackozó CHICHIBU
Brand Ichiro
Italkategória Japán Whisky
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 53,5 %