Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Johnnie Walker Blue Label Cities of the Future - Mars 2220 (0,7L / 40%)

Johnnie Walker Blue Label Cities of the Future - Mars 2220 (0,7L / 40%)

Cikkszám: WBL-10595

Leírás és Paraméterek

2020-ban ünnepelte a Johnnie Walker a 200 éves évfordulóját és most ajövőbe tekint újsorozatával, a Cities of the Future-rel. Luke Halls digitális művésszel karöltve alkották meg az új Blue Label limitált kiadások figyelemreméltó csomagolását, amin különböző nagyvárosok, metropoliszok jelennek meg az elképzelt jövőben, illetve egy marsi kolónia...

Az új, limitált csomagolású Johnnie Walker Blue Label különleges illusztrációkkal az íz figyelemre méltó mélységét, ritkaságát és a két évszázados kézművességét képviseli, amely a bársonyosan sima Johnnie Walker Blue Label minden egyes palackjában megtalálható. 

A Johnnie Walker útja 200 éve töretlenül halad előre, hiszen a kezdetektől fogva, amikor is az alapító John Walker 1820-ban Skóciában először megnyitotta kis élelmiszerboltjának az ajtaját, a márka mindig dacos optimizmussal nézett a jövőbe és szilárd hittel bízott a fejlődésben. Johnnie Walker és Luke Halls innovatív együttműködése teszi ezt a limitált kiadású Johnnie Walker Blue Labelt tökéletes ajándékká azoknak, akik haladnak tovább az útjukon. 

Gyártó DIAGEO
Palackozó DIAGEO
Brand Johnnie Walker
Italkategória Skót Blended Whisky
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 40 %