Leírás és Paraméterek
Relatíve ismeretlen lepárló, pedig a Knockando a tulajdonos Diageo ötödik legnagyobb mennyiségben eladott single malt márkája, köszönhetően a francia és spanyol piaci sikereinek. Népszerűsége ellenére, termelésének kevesebb, mint 10%-a kerül single maltként forgalomba, a többi a J&B kevertjébe vándorol, amelyben a legmeghatározóbb összetevőnek (fingerprint) számít. Skócia egyik legkönnyedebb whiskyjét állítják elő ebben a csinos kis pagodatetős főzdében, a palackokon pedig a lepárlás éve is feltüntetésre kerül. Ez a 15 évig bourbon és sherry hordóban érlelt malt is egy kifejezetten lágy, könnyű alkotás, amellett, hogy érettség és mélység is tapasztalható kóstolásakor.
Gyártó | KNOCKANDO |
Palackozó | KNOCKANDO |
Érlelési idő | 15 |
Brand | Knockando |
Italkategória | Skót Single Malt Whisky |
Ürtartalom | 0,7 l |
Alkoholtartalom | 43 % |