Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Loch Lomond 150th Open Special Edition (0,7L / 46%)

Loch Lomond 150th Open Special Edition (0,7L / 46%)

Cikkszám: WSM-10322

Leírás és Paraméterek

A korjelölés nélküli Open Special Edition 2022-ben is Colin Montgomerie profi golfozó közreműködésével készült, aki a Loch Lomond tiszteletbeli márkanagykövete is egyben. A whisky kellemes, gyümölcsös édességet és enyhén füstös lecsengést felvonultató Loch Lomond, amely először amerikai tölgyhordókban, majd bordeaux-i vörösboros hordókban érlelődött.

A Loch Lomond Group 2017-ben 5 éves támogatói partnerségre lépett a The Opennel, és egyben a Loch Lomond a hivatalos párlata is az eseménynek. Ennek alkalmából minden évben limitált kiadások jelennek meg: általában egy korjelölt, idősebb whisky (Open Course Collection) és egy korjelölés nélküli változat (Open Special Edition).

A golf nagy hagyományokkal rendelkezik a brit szigeteken. A The Open Championship a legrégebb óta megrendezett golftorna a világon és egyike a legpatinásabbaknak. 1860-as alapításakor Skóciában tartották, de azóta több helyszín között vándorol. A The Open az egyike a négy nagy golftornának: (The Open, Masters Tournament, PGA Championship, U.S. Open) - mint a teniszben a Grand Slam tornák.

Gyártó LOCH LOMOND DISTILLERY
Palackozó LOCH LOMOND DISTILLERY
Brand Loch Lomond
Italkategória Skót Single Malt Whisky
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 46 %