Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
New York Distilling Company 2 éves Batch 3. That Boutique-y (0,5L / 47,7%)

New York Distilling Company 2 éves Batch 3. That Boutique-y (0,5L / 47,7%)

Cikkszám: WBO-10759

Leírás és Paraméterek

A legkorábbi brooklyni lepárlóüzemek egyike az 1700-as évekből származik, de csak 2011-ben jött össze a Brooklyn Brewery társalapítója, Tom Potter, valamint Allen Katz koktél- és szeszesital-szakértő, akik együtt megalapították a The New York Distilling Company-t.

A rozswhiskey volt sokáig az ÉK-i államok elterjedt párlata, de a szesztilalom után szinte eltűnt a whiskypiacról. Ehhez a múltidéző kiadáshoz a New York-i lepárló kizárólag a Pedersen Family Farm által termesztett rozst használja, amely Fingerlakes régiójában található, jó 5 órás autóútra Brooklyntól.

Ahogy az előző két kiadásnál is, címkéjén most is Allen Katz látható, de eltűnt az előző tételek alma alakú hordója - a helyén egy nagy sörösüveg jelenik most meg. Úgy tűnik, van valami szupertitkos ügynök is, aki csúzlival céloz közvetlenül Allenre! Mit jelenthet ez az egész?!

Az ital az Atom Brands nevű szeszipari cég That Boutique-y Whisky Company márkacsaládjának tagja, akik 2022-ben 3. alkalommal palackozták ezt a nedűt.

Az Atom Brands több kiváló minőségű – így igen sikeres italt tudhat magáénak, ezeket pedig különböző márkacsaládok alá sorolják, melyek a WhiskyNet kínálatában is megtalálhatók. A That Boutique-y Whisky Company márkanév alatt skót whiskylepárlóktól felvásárolt hordók tartalma kerül saját palackozásra, a palackon a lepárló nevét is feltüntetik.

Gyártó NEW YORK DISTILLING COMPANY
Palackozó THAT BOUTIQUE-Y WHISKY COMPANY
Brand New York Distilling Company
Italkategória Amerikai Whiskey
Ürtartalom 0,5 l
Alkoholtartalom 47,7 %