Leírás és Paraméterek
A híres lyoni sörfőzdét 2006-ban nyitották meg, de csak 2015-ben kezdett whiskyt gyártani, így egyike lett a legújabb feltörekvő whiskylepárlóknak. A lepárlót Alban Perretre vezeti, aki kiváló whiskyszakértő, esztéta és borrajongó. A párlatokat 72 órán keresztül erjesztik, a Charente lepárlóüstben desztillálják (25 hl), majd a régió különböző friss boroshordóiban érlelik, ami figyelemreméltó gyümölcsösséget kölcsönöz minden kiadásnak.
Ennél a single cask kiadásnál egy olyan boroshordóra esett a választás, amiben korábban a Côtes du Rhône vidék egyik legjobb borászatának bora érlelődött. Valóban figyelemreméltó érettséget és frissességet mutat, ami hűen tükrözi a lepárló stílusát.
Egyetlen hordó tartalmából 342 palack ital került a világpiacra.