Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Ole Smoky Blue Flame Moonshine (0,5L / 64%)

Ole Smoky Blue Flame Moonshine (0,5L / 64%)

Cikkszám: WBO-10783

Leírás és Paraméterek

A Moonshine ma már egy törvényileg teljesen elismert és bejegyzett italkategória Tennessee államban. Egy gabonaalapú, érleletlen párlat, a whisky alappárlatához nagyon hasonló aromajegyekkel, amely további ízesítésre is kerülhet, de mivel érlelésen nem esik át, így whiskynek nem nevezhető.

Tennessee államban, A Great Smoky Mountains Nemzeti Park szomszédságában fekszik a mindössze 3828 főt számláló Gatlinburg település. Itt azóta készül az Ole Smoky lepárlóban Moonshine, amióta az első fehér emberek letelepedtek itt – de csak Tennessee állam törvényeinek megváltoztatásával tudtak elkezdeni legálisan, engedélyezett szeszfőzdeként működni. A Moonshine elnevezés is abból a hagyományból származik, hogy a párlatot eredetileg éjszaka, a Hold fénye mellett készítették, elkerülve ezzel a lebukást. A 21. század első évtizedeiben a lepárló elkezdte készíteni és értékesíteni a Moonshine saját újszerű változatait, köztük számos ízesített fajtát is.

A 64%-os abv-vel rendelkező Blue Flame kiadás sok tesztelés és kóstolás eredménye, amely során a lehető legtisztább, a Moonshine ízjegyeit legjobban bemutató darabot igyekeztek megalkotni.

Különleges, befőttesüveget idéző palackozása is az egyedi italkategóriára hívja fel a figyelmet, valamint az otthon készült termékek zamatát is megidézni hivatott.

Gyártó OLE SMOKEY DISTILLERY
Palackozó OLE SMOKEY DISTILLERY
Brand Ole Smoky
Italkategória Amerikai Whiskey
Ürtartalom 0,5 l
Alkoholtartalom 64 %