Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Ole Smoky Original Moonshine (0,5L / 50%)

Ole Smoky Original Moonshine (0,5L / 50%)

Cikkszám: WBO-10784

Leírás és Paraméterek

A Moonshine ma már egy törvényileg teljesen elismert és bejegyzett italkategória Tennessee államban. Egy gabonaalapú, érleletlen párlat, a whisky alappárlatához nagyon hasonló aromajegyekkel, amely további ízesítésre is kerülhet, de mivel érlelésen nem esik át, így whiskynek nem nevezhető.

Tennessee államban, A Great Smoky Mountains Nemzeti Park szomszédságában fekszik a mindössze 3828 főt számláló Gatlinburg település. Itt azóta készül az Ole Smoky lepárlóban Moonshine, amióta az első fehér emberek letelepedtek itt – de csak Tennessee állam törvényeinek megváltoztatásával tudtak elkezdeni legálisan, engedélyezett szeszfőzdeként működni. A Moonshine elnevezés is abból a hagyományból származik, hogy a párlatot eredetileg éjszaka, a Hold fénye mellett készítették, elkerülve ezzel a lebukást. A 21. század első évtizedeiben a lepárló elkezdte készíteni és értékesíteni a Moonshine saját újszerű változatait, köztük számos ízesített fajtát is.

Az Original kiadás a százéves receptet idézi, minden további változtatás vagy sallang nélkül. Olyan fényes és csábitó, mint egy szombat este ígérete, amikor bármi megtörténhet, és valószínűleg meg is fog…

Különleges, befőttesüveget idéző palackozása is az egyedi italkategóriára hívja fel a figyelmet, valamint az otthon készült termékek zamatát is megidézni hivatott.

Gyártó OLE SMOKEY DISTILLERY
Palackozó OLE SMOKEY DISTILLERY
Brand Ole Smoky
Italkategória Amerikai Whiskey
Ürtartalom 0,5 l
Alkoholtartalom 50 %