Powered bywindow["bp"]=window["bp"]||function(){(window["bp"].q=window["bp"].q||[]).push(arguments);};window["bp"].l=1*new Date();scriptElement=document.createElement("script");firstScript=document.getElementsByTagName("script")[0];scriptElement.async=true;scriptElement.src='https://pixel.barion.com/bp.js';firstScript.parentNode.insertBefore(scriptElement,firstScript);window['barion_pixel_id']='BP-pkzX9kqq6l-D5';bp('init','addBarionPixelId','BP-pkzX9kqq6l-D5');
Kategóriák
Plantation Barbados 2014 Single Cask rum (0,7L / 47,9%) GSB Edition

Plantation Barbados 2014 Single Cask rum (0,7L / 47,9%) GSB Edition

Cikkszám: RUM-11848

Leírás és Paraméterek

Ezt a limitált kiadású prémium rumot 2014-ben párolták le hagyományos oszlopos lepárlóberendezésben, majd a Karib-térségben érlelődött 6 évig bourbonhordóban, ezt követően Franciaországban 2 évre áttöltötték a Pierre Ferrand konyakoshordójába, az érlelés utolsó szakaszában pedig 1 évig finiselték Rivesaltes boros hordóban, ami megadta ennek az italnak a végső esszenciáit.

Illata rendkívül édes és gyümölcsös, némi akácmézzel és citrusokkal, de megjelenik a barack, dohány és az édesgyökér is.  Ízvilága gazdag és olajos, trópusi gyümölcsökkel, mogyoróval, valamint enyhén ánizsos jegyekkel. Ez az exkluzív, csak hazai megjelenésű, limitált palackozás a rumok iránt érdeklődő gyűjtőknek igazi csemegének számít.

Gyártó MAISON FERRAND
Palackozó MAISON FERRAND
Brand Plantation
Italkategória Rum
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 47,9 %