Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Regions - Discovery minipack rum (4x0,05L / 43%)

Regions - Discovery minipack rum (4x0,05L / 43%)

Cikkszám: RUM-9890

Leírás és Paraméterek

Ebben a kóstolószettben nemcsak a rummárka négy verzióját ismerhetjük meg, hanem ezáltal négy nagy rumrégiót is bejárhatunk.

A szett pontos tartalma:

Rum Regions - Central America XO mini (0,05l, 43%) Rum Regions - Asia Pacific XO mini (0,05l, 43%) Rum Regions - British West Indies XO mini (0,05l, 43%) Rum Regions - French Overseas XO mini (0,05l, 43%)

Ugyanúgy, ahogy a whiskyknél is jól meg lehet egymástól különböztetni az egyes régiókból érkező italokat, a rumok esetében is élhetünk területi beosztással. Ezt a logikát követi ez a rummárka is, hisz három társával egyetemben a Karib-térség legfőbb rumstílusait hivatott bemutatni: a francia, a brit, a közép-amerikai és a Csendes-óceán szigetvilágának karaktert.

Ezeket a rumokat a West Indies Rum & Cane Merchants szelektálta, palackozta és adta ki. A lepárlókat végigjárják, egyenként megkóstolják a hordók tartalmát, és az általuk legjobbnak ítélt hordókat veszik meg. Tehát nyugodtan tekinthetünk úgy a West Indies rumokra, mint a whiskyk esetében a független palackozók limitált különlegességeire.

Minden kiadásra igaz, hogy nem hűtve szűrik és nem adnak hozzá színezéket.

Gyártó CRUCIAL DRINKS
Palackozó CRUCIAL DRINKS
Brand Rum&Cane Merchants
Italkategória Rum
Ürtartalom 0,2 l
Alkoholtartalom 43 %