Powered bywindow["bp"]=window["bp"]||function(){(window["bp"].q=window["bp"].q||[]).push(arguments);};window["bp"].l=1*new Date();scriptElement=document.createElement("script");firstScript=document.getElementsByTagName("script")[0];scriptElement.async=true;scriptElement.src='https://pixel.barion.com/bp.js';firstScript.parentNode.insertBefore(scriptElement,firstScript);window['barion_pixel_id']='BP-pkzX9kqq6l-D5';bp('init','addBarionPixelId','BP-pkzX9kqq6l-D5');
Kategóriák
Scallywag Chocolate Edition 2024 whisky (0,7L / 48%)

Scallywag Chocolate Edition 2024 whisky (0,7L / 48%)

Cikkszám: WVM-12510

Leírás és Paraméterek

Az évente megjelenő blended malt whisky, mely kizárólag Speyside whiskyket tartalmaz és 100% sherry hordós érlelést kap. Ebben a kiadásban úgy válogatják a single maltokat, hogy azok minél kakaósabb és csokisabb ízjegyekkel rendelkezzenek, innen jön a név is. Színezetlenül és hűtve szűrés nélkül juthatunk hozzá ehhez a kiváló blended malthoz.

A Douglas Laing család, Scallywag Malt Scotch Whisky elsősorban spanyol sherryhordókban érlelt, majd portói hordókban finiselt speyside-i malátawhiskyk keveréke. Ebből a párlatból limitált palack készült, fogyasztója számítson, a gazdag, sötét gyümölcsök, a csokoládé és a fűszerek robbanásszerű megjelenésére, amelyet később lágy vanília ölel körbe.

Illat: sötét erdei gyümölcsökkel és gazdag fűszerekkel csábít.

Íz: édes és selymesen lágy, barna cukor és erdei bogyós gyümölcsök.

Lecsengés: melengető süteményfűszerekben gazdag.

Gyártó DOUGLAS LAING
Palackozó DOUGLAS LAING
Brand Scallywag
Italkategória Skót Blended Malt Whisky
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 48 %