Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Slyrs Single Malt (0,7L / 40%)

Slyrs Single Malt (0,7L / 40%)

Cikkszám: WOM-0835

Leírás és Paraméterek

Philip Zollner lepárlómesternek és csapatának alap single maltja, amelyet rengetegféleképpen utórlelnek, de ebben a kiadásban a bajor lepárló alapjegyeit kívánják megmutatni. Ezt a whiskyt a regionális alapanyagok, a lassú lepárlás és az amerikai fehér tölgyből készült tökéletes hordókban végzett hosszú érlelési folyamatot, valamint a friss hegyi levegő varázsolja igazán egyedivé.

Ajánljuk tisztán, de érdemes egy kocka 70% kakaótartalmú étcsokoládéval is megkóstolni. E mellett tökéletes alapja mindenféle kevert italnak és koktélnak.

A lepárlást hagyományos pot still lepárlóüstben végzik kis adagokban, majd minimum három évig érlelik a párlatot a friss hegyi levegővel átjárt tárházakban ex-bourbonhordókban. Legvégül a Schliersee-t körülvevő hegyekben csordogáló tiszta forrásvízzel hígítják az italt a kívánt 40%-os alkoholfokra.

Hatalmas hegycsúcsok, kiterjedt fenyőerdők és kristálytiszta patakok, amelyek érintetlen hegyi tavakba folynak: ez az otthona a bajországi Schliersee-n található a Slyrs whiskynek. Az egyedülálló természeti kincsek a végső ital minden egyes cseppjében megtalálhatóak. A sokféleségében, minőségében és karakterében egyedülálló whisky ma már világszerte számos rajongót szerzett magának.

 

Gyártó SLYRS DISTILLERY
Palackozó SLYRS DISTILLERY
Brand Slyrs
Italkategória Egyéb whisky
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 40 %