Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Strykk Not Aperitivo (0,7L / 0,0%)

Strykk Not Aperitivo (0,7L / 0,0%)

Cikkszám: MOP-12337

Leírás és Paraméterek

Alkoholmentes párlat? Teljesen érthető, ha a két szó elsőre összeférhetetlennek tűnik az ember fejében. Pedig ez az italkategória nemcsak létezik, de rohamosan növekvő népszerűségnek örvend, hála a tudatos alkoholfogyasztás (vagy épp nem fogyasztás) itthon hiánypótló térhódításának, a márkák közti folyamatos innovációnak, és azok kézenfekvőségének - hiszen elég könnyen keveredhet az ember olyan helyzetbe, ahol egészségügyi, vagy egyéb felelősségvállalási okokból nem tud vagy nem kíván alkoholt fogyasztani.

Az alkoholmentes párlatok speciális extra lepárlási technikákkal vonják ki a párlatok alkoholtartalmát. Hála nekik, az ilyen helyzetekben sem kell megválni egy gin & tonik, vagy hasonló kedvenc italok élményétől.

Az angliai Strykk alkoholmentes párlatok alkotói egy fő célt tűztek ki maguk elé italaik megalkotásakor: olyan alkoholmentes párlatokat kifejleszteni, amelyek élményben nem térnek el alkoholtartalmú testvéreiktől. További célként szerepelt, hogy extrém alacsony kalóriatartalommal rendelkezzenek, és nem tartalmazzanak hozzáadott cukrot, valamint ízesítőszert. 

A Strykk Not Aperitivo a legjobb aperitivokkal is felveszi a versenyt, így most nem kell lemondanod egy klasszikus Strykk Spritz-ről, vagy Strykk szódáról sem, még akkor sem, ha épp te vagy aznap este a sofőr.

Gyártó N.A.
Palackozó N.A.
Brand Styrkk
Italkategória Alkoholmentes italok
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 0 %