Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Strykk Not Vanilla Vodka (0,7L / 0,0%)

Strykk Not Vanilla Vodka (0,7L / 0,0%)

Cikkszám: MOP-12340

Leírás és Paraméterek

Alkoholmentes párlat? Teljesen érthető, ha a két szó elsőre összeférhetetlennek tűnik az ember fejében. Pedig ez az italkategória nemcsak létezik, de rohamosan növekvő népszerűségnek örvend, hála a tudatos alkoholfogyasztás (vagy épp nem fogyasztás) itthon hiánypótló térhódításának, a márkák közti folyamatos innovációnak, és azok kézenfekvőségének - hiszen elég könnyen keveredhet az ember olyan helyzetbe, ahol egészségügyi, vagy egyéb felelősségvállalási okokból nem tud vagy nem kíván alkoholt fogyasztani.

Az alkoholmentes párlatok speciális extra lepárlási technikákkal vonják ki a párlatok alkoholtartalmát. Hála nekik, az ilyen helyzetekben sem kell megválni egy gin & tonik, vagy hasonló kedvenc italok élményétől.

Az angliai Strykk alkoholmentes párlatok alkotói egy fő célt tűztek ki maguk elé italaik megalkotásakor: olyan alkoholmentes párlatokat kifejleszteni, amelyek élményben nem térnek el alkoholtartalmú testvéreiktől, továbbá extrém alacsony kalóriatartalommal rendelkeznek, és nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, valamint ízesítőszert.

A vodka talán az egyik legsokoldalúbb párlat, amelyet koktélreceptek tucatjai használnak előszeretettel. Most ezek közül bármelyiket, bármilyen mennyiségben megalkothatod lelkiismeretfurdalás nélkül.

Gyártó N.A.
Palackozó N.A.
Brand Styrkk
Italkategória Alkoholmentes italok
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 0 %