Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
The Classic Range Sherry Cask Blended Malt New Edition BB&R (0,7L / 44,2%)

The Classic Range Sherry Cask Blended Malt New Edition BB&R (0,7L / 44,2%)

Cikkszám: WVM-10119

Leírás és Paraméterek

Ehhez a sherryjegyeket bemutató vatted malthoz kizárólag sherryhordókat vásárolt fel néhány ikonikus lepárlóüzeméből Doug McIvor párlatbeszerző. A sherryhordó luxusnak számít a whiskykészítésben. Ezek a drága hordók mély gyümölcsösséget kölcsönöznek a párlatnak, citrusfélék és diófélék jellegzetes jegyeivel.

A Classic Range egy blended malt, azaz kevert malátawhisky-család, amely a skót single malt whiskyk négy klasszikus stílusát képviseli: Islay tőzegességét, Speyside „kényeztetését”, Highland karakterességét és a sherryhordókban való érlelés gazdagságát. A termékcsalád minden egyes termékét a Berry Bros & Rudd, a brit korona hivatalos beszállítója keveri ki az általa felvásárolt hordókból.

A két királyi garanciával és több mint 300 éves múlttal rendelkező Berry Bros. & Rudd Nagy-Britannia első bor- és szeszesital-kereskedője, valamint legrégebbi független szeszesital-palackozója. Történelmük egészen 1698-ig vezethető vissza, amikor is egy Widow Bourne nevű, vállalkozó szellemű nő a St James's Street 3. szám alatt „olasz élelmiszerboltot” alapított, ahol teát, tubákot, fűszereket és a kor legdivatosabb italát, a kávét árulták. Idővel a fókuszuk valami erősebbre terelődött: ahogy a bor fontossá vált az üzletben, a szeszes italok is fontossá váltak, és a 19. század elején elkezdtek hordókat felvásárolni és azokat saját címkéjük alatt palackozni.

 

Gyártó BERRY BROS. & RUDD
Palackozó BERRY BROS. & RUDD
Brand Berry Bros. & Rudd
Italkategória Skót Blended Malt Whisky
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 44,2 %