Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
The Quiet Man Single Malt 12 éves (0,7L / 46%)

The Quiet Man Single Malt 12 éves (0,7L / 46%)

Cikkszám: WIR-11825

Leírás és Paraméterek

"Apám bártender volt és csaknem 50 éven át dolgozott Belfast bárjaiban.Időnként engem is magával vitt, ha dolgozni ment. Imádtam a bárok zaját, a nevetést, a zenét, de főleg a sör és a whiskey illatát.

Ma már a saját whiskeymet készítem, melyet apám után neveztem el. Bártenderként ezernyi történetet látott és hallott, jó vendéglátósként azonban nem adott tovább egyet sem. Ő volt az én apám, John Mulgrew, a "Csendes férfi" vagy ahogyan Írországban mondják -An Fear Ciuin."

A The Quiet Man whiskey Észak- Írországból származik, Derry városában palackozzák. Az elmúlt 100 évben ez az első olyan ír whiskey amit Derryben palackoznak.

A Quiet Man 12 éves single maltjában a korának köszönhetően már érződik, hogy ebben az esetben a hosszú évek során volt ideje az ízeknek, aromának kiforrni. Illatában a friss vágott fű és a kellemes frissen főt citromlekvár aromái mutatkoznak meg. Ízében pedig határozottan a lágy gyógynövényes, almás aromák bújnak elő. Komplex többrétegű itallal van dolgunk, és minden egyes kortynál új arcát mutatja meg nekünk ez a remek ital.

Gyártó N.A.
Palackozó The Quiet Man Irish Whiskey Co. Ltd.
Brand The Quiet Man
Italkategória Ír whiskey
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 46 %