Powered bywindow["bp"]=window["bp"]||function(){(window["bp"].q=window["bp"].q||[]).push(arguments);};window["bp"].l=1*new Date();scriptElement=document.createElement("script");firstScript=document.getElementsByTagName("script")[0];scriptElement.async=true;scriptElement.src='https://pixel.barion.com/bp.js';firstScript.parentNode.insertBefore(scriptElement,firstScript);window['barion_pixel_id']='BP-pkzX9kqq6l-D5';bp('init','addBarionPixelId','BP-pkzX9kqq6l-D5');
Joseph Cartron Creme de Cassis feketeribizlilikőr DRS (0,7L / 19%)

Joseph Cartron Creme de Cassis feketeribizlilikőr DRS (0,7L / 19%)

Cikkszám: LIQ-1977

Leírás és Paraméterek

A Créme de Cassis likőrt hagyományosan Franciaországban készítik fekete ribizliből, amelyet alkoholba áztatnak, majd cukrot adnak hozzá. Számos koktél alapanyaga, kitűnő pezsgővel (kir royale), és fehér borral is (kir). Agatha Christie detektív regényeiben Hercule Poirot kedvenc itala. Luxemburgban, Québecben, sőt még Tasmaniában is készítik, de leginkább Burgundia specialitásaként ismert. Erről a kitűnő adottságú termőhelyről származik ez a fekete ribizli likőr is, amelyet az 1882 óta működő Joseph Cartron családi vállalkozás gyárt. A nagyon jó minőségű gyümölcsnek és a több évtizeden keresztül tökéletesített lepárlási és áztatási eljárásnak köszönhetően egy egészen bársonyos, telt és gyümölcsös likőrkülönlegesség születik.

Gyártó JOSEPH CARTRON
Palackozó JOSEPH CARTRON
Brand Joseph Cartron
Italkategória Likőr
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 19 %

Kapcsolódó termékek