Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
ABK6 XO Renaissance cognac (0,7L / 40%)

ABK6 XO Renaissance cognac (0,7L / 40%)

Cikkszám: COG-8271

Leírás és Paraméterek

XO, azaz Extra Old cognac - az XO jelölés azt jelenti, hogy a cognac legalább 6 évig érlelődött.

A nagy múltú Domaine Francis Abécassis konyakház négyféle, egyaránt magas minőségű, de eltérő stílusú konyakot gyárt: ABK6, Leyrat, Reviseur és Grands Domaines. A legtöbb más konyakkal ellentétben termékeik mind egy-egy birtokról származó, ún. single estate konyakok. A cég tartja kezében a teljes gyártási folyamatot a szőlőtermesztéstől a lepárláson át az érlelésig, a keverésig és a palackozásig.

Közülük a legegyedibb az ABK6 (kiejtés: é-bí-kéj-szix), amelynek neve a tulajdonoséból (Abécassis = ABK6) származik. Az ABK6 palackok világos, leegyszerűsített formája modern és provokatív, a konyakfogyasztók megváltozott igényeit tükrözi. A célcsoportba a státusz iránt fogékony városi fiatalok tartoznak. Az ABK6 ma az egyetlen igazán modern konyak a piacon. Ugyanolyan sokoldalú és jól keverhető, mint a vodka, és azoknak a fogyasztóknak készült, akik a vodkához képest testesebb és gazdagabb ízvilágú italt keresnek.

Ezzel a márkával a konyakház egy új konyakminőséget teremtett meg: a single estate konyakokra jellemző egyediség és minőség, valamint a modern megjelenés ötvözésével.

Díjai:

World Cognac Awards 2019 - Best XO

World Cognac Awards 2019 - World's best Cognac

World Cognac Awards 2017 - Best XO

Gyártó DOMAINES FRANCIS ABÉCASSIS
Palackozó DOMAINES FRANCIS ABÉCASSIS
Brand ABK6
Italkategória Cognac
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 40 %