Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Rólunk

2007-ben kezdünk el különleges és prémium italokkal foglalkozni, és már rögtön az elején érzékeltük, hogy a minőségi szállodák, bárok részéről igény van a prémium italokra, így az engedélyek megszerzése után elkezdtünk italnagykereskedőként is működni. Nagyobb változást hozott, amikor a Bortársaságot és a Culinalist is a partnerekeink között tudhattuk, majd pár évvel később újabb jelentős változás történt az életünkben, amikor országos hálózatok – például Auchan, Tesco, Lidl, MOL, stb. – is belistázták termékeinket. A covid utáni időszakban pedig országos régiós italnagykereskedőkön keresztül az ország bármely szegletében elérhetők termékeink.

Ügyfeleink minél kényelmesebb kiszolgálása érdekében létrehoztuk wnditalnagyker.hu felületünket, ahol az italnagykereskedők gördülékenyen tudnak regisztrálni, böngészni a termékek között és rendeléseket leadni. Természetesen offline is működünk, és felállítottunk egy kiváló értékesítői csapatot, amelynek nem csupán csak az a feladata, hogy az italkereskedőknek értékesítsen, hanem az is, hogy az egyes értékesítők szakmai tapasztalatuk és tudásuk révén oktassák, képezzék partnereinket, egyfajta tudásanyagot közvetítsenek feléjük, így együttműködő partnereink biztos kézzel választhatnak az óriási portfóliónk között.

Eredetileg csak whiskyvel foglalkoztunk, de ma már szinte minden italkategóriában jelen vagyunk a piacon: az arrmagnactól a rumon és a ginen át a whiskyig. Amiben igazán erősek vagyunk azok az import prémium italok, sok világmárkának mi vagyunk a hazai importőrei, ilyen például a Teeling, az Arran, a Glenfarclas, a Gin Mare vagy éppen a Diplomático rum. Folyamatosan monitorozzuk a nemzetközi piacot, követjük a trendeket, és ha kérdés, kérés merülne fel, szívesen adunk tanácsokat, javaslatokat partnereink számára is.

A 21. században elengedhetetlen egy jól működő, átlátható és könnyen kezelhető online platform, ahol nem csupán az óriási termékválasztákról lehet hasznos és összeszedett információkat megtudni, hanem könnyedén és kényelmes le lehet adni a rendeléseket is. szükség esetén pedig mindig ott van egy segítőkész ügyfélszolgálat, vagy elérhetők kiválóan képzett kereskedőink.

Folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, hogy minél egyszerűbb, gyorsabb legyen a rendelési folyamat, valamint a kiszállítás, és partnereink elégedettek legyenek velünk.