Powered bywindow["bp"]=window["bp"]||function(){(window["bp"].q=window["bp"].q||[]).push(arguments);};window["bp"].l=1*new Date();scriptElement=document.createElement("script");firstScript=document.getElementsByTagName("script")[0];scriptElement.async=true;scriptElement.src='https://pixel.barion.com/bp.js';firstScript.parentNode.insertBefore(scriptElement,firstScript);window['barion_pixel_id']='BP-pkzX9kqq6l-D5';bp('init','addBarionPixelId','BP-pkzX9kqq6l-D5');
Amaro di Angostura likőr DRS (0,7L / 35%)

Amaro di Angostura likőr DRS (0,7L / 35%)

Cikkszám: LIQ-4546

Leírás és Paraméterek

Az Angostura keserű története egészen 1824-ig nyúlik vissza. Az alapító, Dr. Johann Siegert ekkor készítette el az első keserűt, amit gyógyászati célokra, gyomorfájdalmak enyhítésére tervezett. Az 1870-es években az alapító fiai kezdték el őket ételekben és italokban hozzávalóként használni, a többi pedig már történelem.

Az Amaro di Angostura kiadásukban az alap keserűlikőrhöz plusz fűszereket adnak, és ezzel hozzák létre ezt a csodálatos gyógynövénylikőrt. Ezeket a fűszereket három hónapig áztatják a likőrben. Ízeiben a fahéj, a karamell és a csokoládé édessége dominál, amelyhez a gyógynövények kesernyés íze párosul. Az italt jégre töltve is érdemes fogyasztani, de koktélokban is kitűnő.

Gyártó ANCOSTURA CO.
Palackozó ANGOSTURA CO.
Brand Angostura
Italkategória Likőr
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 35 %