Powered bywindow["bp"]=window["bp"]||function(){(window["bp"].q=window["bp"].q||[]).push(arguments);};window["bp"].l=1*new Date();scriptElement=document.createElement("script");firstScript=document.getElementsByTagName("script")[0];scriptElement.async=true;scriptElement.src='https://pixel.barion.com/bp.js';firstScript.parentNode.insertBefore(scriptElement,firstScript);window['barion_pixel_id']='BP-pkzX9kqq6l-D5';bp('init','addBarionPixelId','BP-pkzX9kqq6l-D5');
Kategóriák
Ararat Coffee (0,7L / 30%)

Ararat Coffee (0,7L / 30%)

Cikkszám: BRA-11982

Leírás és Paraméterek

Az Ararat brandy örményországi gyökerei több mint 130 éves múltra tekintenek vissza, és a termékek a legjobb helyi szőlőből, tradicionális módszerekkel készülnek. Az Ararat Coffee kiadásuk nemcsak a brandy szerelmeseinek kínál egyedülálló élményt, hanem a kávé rajongóinak is, akik egy új dimenzióban fedezhetik fel kedvenc italukat. Az ital örmény kávéval készül, amely fogyasztásának saját tradíciója van az országban, ez a kiadás ennek a tradíciónak az interpretálása.

Az ital illatában a frissen pörkölt kávé intenzív aromája dominál, amit a brandy édes, vaníliás és karamellás jegyei egészítenek ki. Ízében a selymes, gazdag kávéíz mellé társulnak a brandy jellegzetes fás jegyei, illetve a vanília, a csokoládé és az érett gyümölcsök. A lecsengése hosszú és kifinomult, a kávé és a brandy tökéletes harmóniájával zárul.

Gyártó
Yerevan Brandy Company
Palackozó
Yerevan Brandy Company
Brand Ararat
Italkategória Brandy
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 30 %