Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Armagnac Castaréde 2004 (0,7L / 40%)

Armagnac Castaréde 2004 (0,7L / 40%)

Cikkszám: ARM-12281

Leírás és Paraméterek

Az armagnac – ugyanúgy, ahogy a sokkal jobban ismert cognac – eredetvédett, érlelt borpárlat, amely Délnyugat-Franciaország egy meghatározott területéről (Gascogne) származik. Nem mellesleg, Franciaország legősibb lepárolt itala. Aromásabb, valamivel erőteljesebb ital, mint a cognac.

Az immáron a hatodik generáció óta armagnac-kal foglalkozó Castaréde család központi birtoka Mauléon d'Armagnac településen található, a Grand Bas Armagnac régióban. A 16. században alapított Maniban birtokot 16 hektár szőlő veszi körül, amelyben Folle Blanche, Colombard és Ugni Blanc szőlőfajtákat termesztenek. Innen ellenőrzik a szőlőben folyó munkákat, és itt végzik a borkészítést és a lepárlást is.

Az Armagnac Castaréde 2004 egy kiváló minőségű, érett armagnac, amely mély és gazdag ízvilággal rendelkezik. Ezt a különleges italt a Castaréde család hagyományos módon, a régióban termesztett ősi szőlőfajták felhasználásával és hosszú évekig tartó érleléssel készíti. A 2004-es évjárat az érett gyümölcsök és fűszerek elegáns egyensúlyát kínálja, melyet finom vaníliás és tölgyfás jegyek tesznek teljessé. Ez a különleges armagnac tökéletes választás azoknak, akik szeretnék felfedezni a francia párlatok világát, és értékelik az időtlen minőséget és hagyományt.

Gyártó CASTARÉDE
Palackozó CASTARÉDE
Brand Armagnac Castaréde
Italkategória Armagnac
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 40 %