Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Armagnac Castaréde Blanche d'Armagnac (0,7L / 40%)

Armagnac Castaréde Blanche d'Armagnac (0,7L / 40%)

Cikkszám: ARM-8412

Leírás és Paraméterek

A "Blanche" elnevezés az armagnac frissen desztillált párlatát, azaz az eau-de-vie-t takarja. Ugyanazon terroirból származik, mint az armagnac, és szintén több évszázados hagyomány és tapasztalat övezi elkészítését.

Az aromák megőrzése és a kristályos megjelenés érdekében a Blanche-t legalább 3 hónapig szokták érlelni rozsdamentes acél tartályokban, majd desztillált víz hozzáadásával csökkentik alkoholtartalmát.

Világos árnyalatokkal, fehér virág illatokkal, friss szilva és karamella jegyekkel jelent meg a magas minőségű italairól ismert Castaréde ház érleletlen szőlőpárlata. Folle Blanche, Ugni Blanc és Colombard szőlőfajták keverékéből készült.

Az immáron 6 generációja armagnac-kal foglalkozó Castaréde család központi birtoka Mauléon d'Armagnac településen, a Grand Bas Armagnac régióban található. A 16. században alapított Maniban birtokot 16 hektár szőlő veszi körül, amelyben Folle Blanche, Colombard és Ugni Blanc szőlőfajtákat termesztenek. Innen ellenőrzik a szőlőben folyó munkákat, és itt végzik a borkészítést és a lepárlást is.

Gyártó CASTARÉDE
Palackozó CASTARÉDE
Brand Armagnac Castaréde
Italkategória Armagnac
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 40 %