Leírás és Paraméterek
Sokan nem tudják, de az Egyesült Államok legnépszerűbb itala a bourbon whiskey és a rozs whiskey előtt a rum volt. A XVII. század közepétől kezdve hatalmas mennyiségű cukornádot és melaszt vásároltak a karib-térségtől az akkori keleti parton lévő kolóniák. Rengeteg lepárló működött egészen a XIX. század elejéig, amikor is a rozs whiskey készítése vette át a fölényt a párlatvilágban.
Ezt a hagyományt éleszti újra három gyerrekkori barát Louisiana államban. A cukornádot kizárólag államon belülről szerzik be és azután a rumgyártásnál kisebb mennyiségben használt rézüst lepárlást alkalmaznak, majd 200 literes bourbon és sherry hordókban érlelik párlataikat.
Ez a palackozás a Single Batch sorozat harmadik tagja, amiben mindig különleges hordós érleléseket mutatnak be, ezt a kiadást 5 évig érlelték californiai vörösboros hordóban.