Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Cameronbridge 26 éves (Special Release 2022) (0,7L / 56,2%)

Cameronbridge 26 éves (Special Release 2022) (0,7L / 56,2%)

Cikkszám: WSG-10499

Leírás és Paraméterek

A Cameronbridge Skócia legöregebb (1824) és legnagyobb gabonawhisky-lepárlója, amelynek nedűje mindig is a legnagyobb presztízsű blendeket gazdagította. Különlegesen robusztus gabonawhisky készül ebben a kelet-skóciai üzemben, amelynek karaktere hosszú érést követően megközelíti a single maltok gazdagságát.

Az idei sorozatban megjelenő Cameronbridge refill, azaz újratöltött hordókból lett házasítva. Gazdag és selymes whisky lett, édeskés ízét fűszeres lecsengés követi.

A 2022-es gyűjtemény az „Elusive Expressions” nevet viseli és Dr. Craig Wilson keverőmester gondozásában jelent meg. A híres lepárlókból származó gyűjtemény megmutatja a Skóciában érlelődő legbecsesebb whisky-tartalékok sokszínűségét.

Tematikáját tekintve idén is mitikus lények állnak a középpontban. Mindegyik whiskyt vizuálisan életre keltik a jól részletezett illusztrációk a címkén, amelyek két neves digitális illusztrátor, Ken Taylor és Kevin Tong munkái. Sőt, a csomagon található QR-kóddal aktiválhatunk egy történeti bemutatót az adott italról, valamint egy virtuális kóstolási élményt.

Gyártó CAMERONBRIDGE
Palackozó DIAGEO
Érlelési idő 26
Brand Cameronbridge
Italkategória Skót Single Grain Whisky
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 56,2 %