Leírás és Paraméterek
Szőlő: Nero di Troia 85%, Aglianico 15%
Termelési terület: PugliaBorkészítés: Lágy -fermentációs kivonatolás 15 napig. A préselés után almasavbontás zajlik, majd 6 hónapig acéltartályban tárolják. Ezután hordós érlelésre kerül sor. Rubinvörös színű, az orrnak intenzív, tartós és gyümölcsös. Testes, csersavas és kiegyensúlyozott. Csokoládés, krémes jegyek. Ez a bor azon fogyasztók számára ajánlott, akik keresik és értékelik a nagy termék nagy minőség / ár arányt.Ajánljuk: Sós ételekhez, vörös húsokhoz, érett sajtokkal és vadhússal. Kiváló, mint egy meditációs bor
Gyártó | LUCCARELLI |
Palackozó | LUCCARELLI |
Brand | Luccarelli |
Italkategória | Bor |
Ürtartalom | 0,75 l |
Alkoholtartalom | 12,5 % |