Leírás és Paraméterek
A Caorunn (ejtsd: ’ka-roon’) Gin nevét a vörösberkenye kelta megfelelőjéről kapta. Összesen 11 féle növényt használnak e kis mennyiségben gyártott gin ízesítésére. A hat hagyományos növényen – borókabogyó, koriandermag, narancshéj, citromhéj, angyalgyökér, kínai fahéj - kívül öt fajta, a keltáknál is ismert és hasznosított növénnyel ízesítik ezt a ropogós, frissítő, enyhén fűszeres ízvilágú gint.
A Balmenach malátawhisky-lepárlóban érlelik össze a gabonapárlatot a fűszerezésére használt növényekkel együtt, egy speciális - erre a célra készített - rézkamrában. A hanga, a mocsári mirtusz, a vörösberkenye, a gyermekláncfű, és a Coul Blush Apple nemesített kelta almafajta egyedi, erre a vidékre jellemző ízvilágot kölcsönöz ennek a nemes ginnek.
Magában fogyasztva is nagyon finom, koktélokban pedig elsőrangú alapanyag. IDE kattintva remek receptekre lelhetsz!
Fűszerezd a gint kedvedre! Kísérletezz, találd meg a legjobb kombinációt!
Kattints IDE a gin fűszer válogatásokhoz!
Gyártó | BALMENACH |
Palackozó | INVERHOUSE |
Brand | Caorunn |
Italkategória | Gin |
Ürtartalom | 0,7 l |
Alkoholtartalom | 41,8 % |