Leírás és Paraméterek
Ebben a kiadásban az Etsu gin alapkiadásának elkészült párlatát a hegyi forrásból származó friss víz mellett a Japán-tenger tengervizével is hígitják (persze egy speciális só-szűrési eljárást követően), palackba zárva így a japán tengerpart hangulatát.
Az Etsu volt az egyik első japán gin, ami elérhetővé vált a nemzetközi piacokon. Az összetevők között találunk borókabogyót, keserű narancsot, japán citromot, koriandermagot, angyalgyökeret, édesgyökeret, illetve yuzut és sansho borsot. Maximum 2500 literes adagokban desztillálják, a hígítás során használt víz a Hokkaidó szigetén található Taisetsu hegyről származik, az ital alapját pedig melaszból készült semleges szesz adja.
Gyártó | ASHIKAWA DISTILLERY |
Palackozó | ASHIKAWA DISTILLERY |
Brand | Etsu |
Italkategória | Gin |
Ürtartalom | 0,7 l |
Alkoholtartalom | 45 % |