Powered bywindow["bp"]=window["bp"]||function(){(window["bp"].q=window["bp"].q||[]).push(arguments);};window["bp"].l=1*new Date();scriptElement=document.createElement("script");firstScript=document.getElementsByTagName("script")[0];scriptElement.async=true;scriptElement.src='https://pixel.barion.com/bp.js';firstScript.parentNode.insertBefore(scriptElement,firstScript);window['barion_pixel_id']='BP-pkzX9kqq6l-D5';bp('init','addBarionPixelId','BP-pkzX9kqq6l-D5');
Herradura Reposado tequila (0,7L / 40%)

Herradura Reposado tequila (0,7L / 40%)

Cikkszám: TEQ-8723

Leírás és Paraméterek

A Herradura 1974-ben mutatta be a világ első Reposado tequiláját, és azóta is meghatározza a mércét. Az ipari szabványnál hosszabb ideig, 2 hónap helyett 11 hónapig érlelődik amerikai, fehér tölgyfahordókban, ami gazdag borostyánszínnel, főtt agavé, vanília és vaj jegyekkel, és sima, édes érzettel gazdagítja a párlatot.

A Herradura tequila márka a mexikói San Jose del Refugio Haciendán, azaz önellátó nagybirtokon készül 1870 óta. Ez az utolsó tequilát termelő, a hivatalos elvárásoknak megfelelő Hacienda a világon (mert bizony, ennek is megvan a törvényi szabályozása). Ősi falai között alkották meg az első reposado és extra añejo tequilát, örökre megváltoztatva a tequilák világát.

A saját birtokukon termesztik és gondozzák a Blue Weber agavét, amit kizárólag "jimadorok" szüretelnek. A keserűség megakadályozása érdekében a pencákat (leveleket) a lehető legközelebb vágják a piña (növény) szívéhez. A betakarított növényt kézzel rakják a kemencékbe, ahol lassan, akár 26 órán keresztül párolják, hogy a keményítőket tökéletesen cukrokká alakítsák. A kétszeres őrlést megelőzően az agavét kilenc órán át hűtik a kemencékben. Ezután lassan fermentálják, majd lepárolják a nedűt, és különböző korúra érlelik.

Gyártó CASA HERRADURA
Palackozó CASA HERRADURA
Brand Herradura
Italkategória Tequila
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 40 %