Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Hinch Small Batch Bourbon Cask (0,7L / 43%)

Hinch Small Batch Bourbon Cask (0,7L / 43%)

Cikkszám: WIR-7353

Leírás és Paraméterek

A korjelölés nélküli small batch kiadás megteremtéséhez a legjobb gabona- és single malt whiskyket házasították, a teljes keverék 30%-át adják a single maltok. Az érlelés bourbonhordókban történt. A tipikus ír whiskey ízvilágot képviseli, így kiváló belépő lehet az ír whiskey-ket megismerni vágyóknak.

A Hinch lepárló Belfasttól délre, a gyönyörű Killaney Estate területén található Down megyében, Észak-Írországban. A szeszfőzde a közeli Ballynahinch városról kapta a nevét, amelynek ír neve magyarul annyit tesz: "a sziget városa". A lepárló és a gyártási folyamatok tervezésekor számos egyedi elemet beépítettek, amelyek egy része a kézműves bizonyítványaikat validálják, másik részük pedig újításnak számítanak az ír whiskey-iparban. Nagy figyelmet szentelnek neki, hogy egyedi stílusukat kialakítsák, és el tudjanak térni kézműves ír vetélytársaiktól, pl. a már befutott Teeling lepárlótól.

A lepárló napjainkban is fejlesztés alatt áll, 2020 októberében 3 új pot still üst került beépítésre, így pár éven belül saját párlatok is palackozásra kerülnek majd a Hinch márkanév alatt.

Gyártó HINCH
Palackozó HINCH
Brand Hinch
Italkategória Ír whiskey
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 43 %