Powered bywindow["bp"]=window["bp"]||function(){(window["bp"].q=window["bp"].q||[]).push(arguments);};window["bp"].l=1*new Date();scriptElement=document.createElement("script");firstScript=document.getElementsByTagName("script")[0];scriptElement.async=true;scriptElement.src='https://pixel.barion.com/bp.js';firstScript.parentNode.insertBefore(scriptElement,firstScript);window['barion_pixel_id']='BP-pkzX9kqq6l-D5';bp('init','addBarionPixelId','BP-pkzX9kqq6l-D5');
Kategóriák
Jack Daniel's McLaren Edition 2024 whiskey (0,7L / 40%)

Jack Daniel's McLaren Edition 2024 whiskey (0,7L / 40%)

Cikkszám: WBO-12524

Leírás és Paraméterek

2023-ban egy különleges limitált szériás kiadás jelent meg a Jack Daniel's istállójában. Az új, évente megjelenő palackozás Jack Danielt és Bruce McLaren előtt tiszteleg. Jack és Bruce aligha ismerték egymást, és nem túlzás azt feltételezni, hogy álmaikban sem gondoltak üzleti kapcsolatra. Ám a világ és a globalizáció összesodorta a két mágnás álmait, mígnem a Jack Daniel’s Tennessee Whisky és a McLaren Forma-1-es csapata között szponzori együttműködés született 2023-ban.

 2024-es Limitált Jack Daniels McLaren Edition a második ebben a szériában. Ez a különleges kiadás nem csak a két ikonikus alak munkásságának állít emléket, hanem magában hordozza a jól ismert és szeretett klasszikus Jack Daniel's No.7 whisky-t is, amely a stílusos új címke alatt rejtőzik.  

Gyártó JACK DANIEL'S
Palackozó BROWN-FORMAN
Brand Jack Daniel's
Italkategória Amerikai Whiskey
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 40 %