Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Jack Daniel's Single Barrel Barrel Strength (0,7L / 64,5%)

Jack Daniel's Single Barrel Barrel Strength (0,7L / 64,5%)

Cikkszám: WBO-11060

Leírás és Paraméterek

Ez a különleges kiadás, ahogy neve is tükrözi, egyetlen hordónyi whiskey-ből készült, méghozzá úgy, ahogy volt, hordóerősségűen lett palackozva. Így a kézzel készített, pirított és szenesített amerikai tölgyfahordók ízét tisztán tükrözi, új szintre emelve ezáltal a Jack védjegyének számító vanília és kiégetett tölgy ízét, az aromás és sima whiskey-élmény érdekében.

Tennessee egyes vidékein mind a mai napig nemcsak a lepárlás, de még a szeszes italok forgalmazása is tilos, ezért az államot az amerikaiak egyszerűen csak a "legszárazabbként" szokták aposztrofálni. A helyiek mély vallásosságának ellenére mégis itt áll Lynchburg városában a világ talán legismertebb whiskey-jének otthona, a Jack Daniel's lepárló.

Az itt készült párlatok egyedülállóan tiszta és kiegyensúlyozott ízvilágának titka abban az egészen különleges – csak Tennesseeben használatos – lepárlási eljárásban rejlik, amelynek köszönhetően az államban készülő italokat nem is a Kentuckyban ismert bourbon-, hanem tennessee-whiskey néven illetik. A hatalmas duplaüstökben főzött Jack Daniel's Tennessee whiskey-t az érlelés előtt egy apró lyukakkal tűzdelt, hosszú csőrendszerbe vezetik. A kis lyukakon keresztül napokon át csepeg a finom lé: átszűrődik a csövek alatt lévő, juharfából készült faszénen, így alakítva ki a Jack Daniel's csodásan kerek és selymes ízvilágát.

Gyártó JACK DANIEL'S
Palackozó BROWN-FORMAN
Brand Jack Daniel's
Italkategória Amerikai Whiskey
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 64,5 %