Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Johnnie Walker Black Label (0,5L / 40%)

Johnnie Walker Black Label (0,5L / 40%)

Cikkszám: WBL-9329

Leírás és Paraméterek

Tisztán vagy kevés vízzel fogyasztandó - így felszabadulnak a hosszú évek során "bezáródott" illat- és ízanyagok - az ital kinyílik. Koktélok kitünő alapanyaga.

A Johnnie Walker 2020-ban ünnepelte 200 éves fennállását.

John Walker 1820-ban nyitotta meg kicsiny szatócsboltját a skóciai Kilmarnockban, a kezdetek óta a Johnnie Walker whiskyk bejárták a világ minden szegletét. A többszörös díjnyertes Anthony Wonke filmrendező ezúttal a világhírű skót whisky márka felé fordította kameráját, hogy egy új játékfilmben bemutassa annak 200 éves múltját

A The Man Who Walked Around The World egy független dokumentumfilm, amelyet a Something™ Originals készített a Partizan produkciós céggel közösen, Wonkéval a rendezői székben. A játék-dokumentumfilm feltárja, mi kellett ahhoz, hogy a Johnnie Walker a populáris kultúra ikonjává váljon, mennyi szerencse és mennyi tudatosság van amögött, hogy a Johnnie Walker 200 év után is ugyanolyan kiemelkedő piaci szereplő, mint bármikor múltja során.

"200 év alatt a Johnnie Walkernek összesen 6 keverő mestere volt. Ez idő alatt az USA 40 elnököt fogyasztott el!" - hasonlítja össze a történelmi léptékeket John Williams a Diageo Scotch részlegének globális vezetője. "A Johnnie Walker lenyűgöző örökséget hozott létre, a világ minden táján meghonosodott a populáris kultúrában, világvezetők, rocksztárok, filmikonok kezében láthattuk. A tény, hogy ezt a sztorit egy olyan tehetséges mesemondó fésüli össze, mint Anthony, nagyon izgalmas mindannyiunk számára, akik részt vehetünk a márka életében."

Ha kíváncsi vagy a filmre, nézd meg itt: https://themanwho.film/hu-hu/

 

 

Gyártó DIAGEO
Palackozó DIAGEO
Érlelési idő 12
Brand Johnnie Walker
Italkategória Skót Blended Whisky
Ürtartalom 0,5 l
Alkoholtartalom 40 %