Powered bywindow["bp"]=window["bp"]||function(){(window["bp"].q=window["bp"].q||[]).push(arguments);};window["bp"].l=1*new Date();scriptElement=document.createElement("script");firstScript=document.getElementsByTagName("script")[0];scriptElement.async=true;scriptElement.src='https://pixel.barion.com/bp.js';firstScript.parentNode.insertBefore(scriptElement,firstScript);window['barion_pixel_id']='BP-pkzX9kqq6l-D5';bp('init','addBarionPixelId','BP-pkzX9kqq6l-D5');
Kategóriák
Kalumba Mango gin (0,7L / 37,5%)

Kalumba Mango gin (0,7L / 37,5%)

Cikkszám: GIN-10085

Leírás és Paraméterek

Trópusokat idéző gin a mangó és a rózsabors természetes ízével. Egyedi karakterét a Madagaszkárról és Afrikából származó, vadon termő gyógy- és fűszernövényeknek köszönheti. A Kalumba ginek a Zwack több mint kétszáz éves gyógy- és fűszernövény szakértelmét felhasználva, tradicionális rézüstben, kis tételben kerülnek lepárlásra. 

A Kalumba ital a nevét a kalumbagyökérről kapta, ami Kelet-, és Dél-Afrikai fülledt területein nő. Dísznövényként és gyógynövényként is használják. A különleges növény a 17. században érkezett Európába, az elsők között volt a világon, melyet a gyógynövények között számon tartottak. Egyedi ízét nem csupán a kalumbagyökér adja, hanem a 17 féle fűszernövény, melyek egy részét Madagaszkár és Afrika vad dzsungeleiből gyűjtenek össze és válogatják ki nagy gonddal. Habár az Unicum receptjét hétpecsétes titokként őrzi a Zwack, a Kalumba esetében kivételt tettek, így tudhatjuk, hogy az ital párlásánál ezeket a hozzávalókat használják fel:borókabogyó,citromfű,curacaohéj,csillagánizs,fahéjlevél,gyömbér,kardamommag,koriander,kubebabors,kurkuma,lime-héj,rózsabors,szegfűszeg,szerecsendió,szerecsendióvirág,vanília.

Az ötletes, egyedi palackot kézbevéve azonnal szemet szúr Madagaszkár ikonikus állata, a gyűrűsfarkú maki, ezzel is utalva az alap hozzávaló származási helyére.

Gyártó ZWACK
Palackozó ZWACK
Brand Kalumba
Italkategória Gin
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 37,5 %