Powered bywindow["bp"]=window["bp"]||function(){(window["bp"].q=window["bp"].q||[]).push(arguments);};window["bp"].l=1*new Date();scriptElement=document.createElement("script");firstScript=document.getElementsByTagName("script")[0];scriptElement.async=true;scriptElement.src='https://pixel.barion.com/bp.js';firstScript.parentNode.insertBefore(scriptElement,firstScript);window['barion_pixel_id']='BP-pkzX9kqq6l-D5';bp('init','addBarionPixelId','BP-pkzX9kqq6l-D5');
Macchu pisco (0,7L / 40%)

Macchu pisco (0,7L / 40%)

Cikkszám: PIS-3829

Leírás és Paraméterek

A Macchu Piscot egy perui testvérpár, Melanie Asher és Lizzie alapította 2006-ban. A 100%-ban Quebranta szőlőből készülő borpárlat hamar meghódította az USA és Európa legjobb éttermeit, hisz elsőként tudta a pisco modern tisztaságát és komplexitását széles körben megmutatni. Nagyon jól keverhető ital, kiváló koktélalapanyag. Főként a gyógynövényes, füves, földes jegyek jellemzik. Kiváló minőségét jól jelzi, hogy az Ultimate Spirits Challange megmérettetésen 94 ponttal jutalmazták.

Pisco sour

1 db tojás fehérje
7 cl Macchu Pisco
2 cl cukorszirup
3 cl frissen facsart citromlé
Néhány csepp bitter

Töltsd meg a shakert jéggel, rakd bele a tojásfehérjét, a piscot, a szirupot és a citromlevet! Majd jól rázd össze (15 másodpercig), és szűrd le egy nagyjából 2 dl-es koktélos pohárba. Néhány csepp bitterrel ízesítsd!

Kapcsolódó termékek