Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Macleod's Lowland Single Malt Whisky (0,7L / 40%)

Macleod's Lowland Single Malt Whisky (0,7L / 40%)

Cikkszám: WSM-11024

Leírás és Paraméterek

A klánok, a gazdák és a királyok mellett Skócia enyhén hullámzó alföldjei is egykor Burns, Stevenson és Scott otthonai voltak. A környék buja vidéke nemcsak az erős hagyományokat és a nagyszerű irodalmat ápolta, hanem a whiskyk friss, virágos karakterét is.

A klántag, Ian Macleod tiszteletére elnevezett Macleod's Lowland Single Malt Whisky összetéveszthetetlenül vaníliás illatú, lágy, mégis összetett ízvilágra nyílik.

A skóciai Ian Macleod Distillers tevékenységét sokaknak nem kell bemutatni. A több mint 80 éve a világ italpiacán jelenlévő vállalat prémium minőségű italaival, megszámlálhatatlan díjaival és elismeréseivel elévülhetetlen érdemeket szerezett. Beszédes adat, hogy az Ian Macleod Distillers a világ 10. legnagyobb skót whiskyvel foglalkozó családi vállalata, és évente több mint 15 millió palack párlatot állít elő.

Széles termékpalettáján kiváló minőségű single maltok, blended whiskyk, speciális palackozások és egyéb más italfajták is megtalálhatók.

Portfóliójának meghatározó elemei között üdvözölhetjük a következő italmárkákat is: Glengoyne, Isle of Skye, Pig’s Nose, Tamdhu, Smokehead,…és persze ginekben is „utaznak”, így hozzájuk tartozik a skót főváros szívében gyártott Edinburgh gin is.

Gyártó IAN MACLEOD
Palackozó IAN MACLEOD DISTILLERS
Brand Macleod's
Italkategória Skót Single Malt Whisky
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 40 %