Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Peat's Beast Batch Strengh (0,7L / 52,1%)

Peat's Beast Batch Strengh (0,7L / 52,1%)

Cikkszám: WSM-6966

Leírás és Paraméterek

Skóciában a 19. század közepe óta él egy mítosz, mely egy különleges szörnyről mesél, mely nem más, mint a Peat Beast. Azt mondják, a szörny Skócia szélfútta mocsaraiban barangol és keresi a jobbnál jobb tőzeglelőhelyeket. A megjelenésre igen félelmetes, mégis ártalmatlannak bizonyuló szörnyet kizárólag a tőzeg érdekelte, így ugyan az emberekre veszélyt nem jelentett, de annál nagyobb károkat tudott okozni. Lehet még most is a skót mocsarakban rejtőzik és keresi a gazdag tőzeges vidékeket.

Ez a mítosz adta az ötletet a 2010-ben létrejött Fox Fitzgerald whisky kereskedő cégnek a The Peat's Beast whiskycsalád megteremtéséhez. Minden palack The Peat's Beast single malt whisky aromájában és zamatában egyaránt a tőzeg játssza a főszerepet, mely jellegzetes, mély és markáns karaktert kölcsönöz az italnak.

A Batch Strengh kiadásban mindezt hordóerősség mellet élvezhetjük: a lágy, finom mézes jegyek vaníliával, krémes karamellával és fahéjjal vannak összefonva. Aztán hirtelen ... a máglya füstje, a tengeri permet, a kardamom és a kátránykötél eltalál. A fenevad ébren van!

A Fox Fitzgerald adja ki egyébként a Rest & Be Thankful címke alatt futó független palackozásokat is.

Gyártó N.A.
Palackozó FOX FITZGERALD
Brand Peat's Beast
Italkategória Skót Single Malt Whisky
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 52,1 %