Powered bywindow["bp"]=window["bp"]||function(){(window["bp"].q=window["bp"].q||[]).push(arguments);};window["bp"].l=1*new Date();scriptElement=document.createElement("script");firstScript=document.getElementsByTagName("script")[0];scriptElement.async=true;scriptElement.src='https://pixel.barion.com/bp.js';firstScript.parentNode.insertBefore(scriptElement,firstScript);window['barion_pixel_id']='BP-pkzX9kqq6l-D5';bp('init','addBarionPixelId','BP-pkzX9kqq6l-D5');
Rock Island Sherry whisky (0,7L / 46,8%)

Rock Island Sherry whisky (0,7L / 46,8%)

Cikkszám: WVM-6989

Leírás és Paraméterek

Ha már ismerjük a Rock Island ízjegyeit, érdemes megkóstolni a Sherry kiadást, amleyben a megszokott jegyeket sherryhordós utóérleléssel édesítenek meg. Az eredmény egy whisky, amely a tengerparti sótartalmat tökéletesen kiegyensúlyozza a szárított gyümölcs édességével és a melengető fűszerességével.

A Big Peat, Scallywag és a Timorous Beastie, The Epicurean, The Gauldrons mellé csatlakozott ez a whisky (a Rock Oyster teljes értékű utódjaként), a hat whisky immáron a Regional Remarkable Malts esernyőmárka alatt jelenik meg. Az egyes italokat kóstolva bebarangolhatjuk Skóciát: a Big Peat Islay-ra, a Scallywag Speyside-ra, a Timorous Beastie Highlandra, a Rock Island a skót szigetekre, a The Epicurean Lowland-re, a The Gauldrons pedig Campbeltown-ra kalauzol el minket.

A Rock Island tehát tengerparti maltokból lett megalkotva. Az összetevők Jura,Arran, Orkney, és Islay szigetéről származnak, így a belőlük készült blended malt whisky a tengerparti hangulatot híven tükrözi vissza, a sós hatások mellett enyhe füst, vanília és méz is felfedezhető benne. Fred Laing szerint ez az a karakter, amely legjobban bemutatja a "szigeteki" whiskyérzést.

Gyártó N.A.
Palackozó DOUGLAS LAING
Brand Rock Island
Italkategória Skót Blended Malt Whisky
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 46,8 %